Ревизионни вратички по поръчка

Производство на ревизионни вратички по поръчка.
Доставка в цялата страна.

За изработката на нашите ревизионни вратички използваме алуминиеви профили. Профилът може да бъде допълнително хромиран или матов. В допълнение, рамката на вашата ревизия може да бъде оцветен по цветови стандарт RAL. Така постигаме уникалност и максимална завършеност на ревизионния отвор.

Вратичките се изработват за отвори с посочените размери. Задната част на нашите ревизионни вратички е с 5мм по-малка от т.нар. светъл размер. Монтажът на нашите вратички е лесен, поради свободното влизане на рамката в ревизионния отвор.

Предлагаме многобройни цветови варианти на стъкла – 15 основни. Също както профила, така и стъклото на нашите ревизионни вратички, може да бъде боядисано, принтирано или фолирано. Тези обработки правят нашите ревизионни вратички издръжливи във влажна среда. Предлагаме и вариант на ревизия с огледало, което от своя страна може да се матира, за да се изографиса картина или надпис.

Ревизионната вратичка се изработва изцяло по поръчка.

Продажба на стандартни размери ревизионни вратички.
Доставка до 48ч. в цялата страна.

Изработваме два основни вида ревизионни вратички – за плочка или гипсокартон и за стъкло в цвят по избор. Ревизионните вратички за плочка са най-често предпочитани за бани и санитарни помещения. Стандартните размери на нашите ревизионни вратички варират от 200мм до 400мм.

Когато ревизионния отвор е с по-големи размери, препоръчваме в рамката да се вградят две крила за по-добра устойчивост. За отвори с трудна достъпност и невъзможност за отваряне на крилото, препоръчваме да има и фикс, който да покрива част от мястото (мъртва зона), за да може вратата на ревизията да се отваря свободно.

И не на последно място трябва да се има предвид, че не е възможно минаването на вода зад ревизионната вратичка поради високия заден борд на рамката.

И не на последно място, нашите ревизионни вратички идват с гаранция за качество. Те се монтират лесно и придават завършен и персонализиран облик на помещението, в което ги монтирате.

Онлайн поръчка на стандартни размери лесно и сигурно.

Плащане при доставка.