Условия за доставка, замяна и връщане

Как да направя поръчка на сайта?

Можете да направите поръчка онлайн с или без регистрация в сайта ни, по имейл или като ни изпратите запитване. При успешно направена поръчка ще получите имейл с информация за поръчката (възможно е да попадне в папка Спам). За по-бърза обработка е нужно да попълните правилно данните за доставка и контакт.
Наш консултант ще се свърже с Вас по телефона за уточнение по поръчката.

Каква е цената на доставката?

Безплатна доставка в рамките на гр. Пловдив.
Получаване на място в производствения ни цех в гр. Пловдив, Ул. „Пряпорец“ 1, Южна Промишлена зона 4002.
Поръчки извън град Пловдив се доставят от куриери на Спиди. Цена на доставка – 7.00лв. на брой поръчана ревизионна вратичка.

Какъв е срокът на доставката?

Срокът за доставка на поръчки е от 1 до 2 работни дни спрямо датата на получаване на поръчката (ако поръчката е получена в почивен ден или официален празник – спрямо първия работен ден).

Каква е процедурата по замяна или връщане на закупен продукт?

При доставка предлагаме опция „Преглед“, която Ви позволява пред служител на куриерската фирма да отворите Вашата поръчка и да решите дали я желаете или отказвате. След приемане на доставката можете да замените или върнете продукта в срок до 60 календарни дни от датата на доставка, като за целта трябва да попълните Формуляр за отказ / рекламация.

Правото на отказ от покупка или замяна на вече закупен продукт не се прилага в следните случаи:
– за доставка на продукти и предоставяне на услуги, чиято цена зависи от колебанията на финансовите пазари, които Търговеца не е в състояние да контролира;
– за доставка на продукти, изработени по поръчка на Клиента или съобразно неговите индивидуални изисквания;
– за продукти, по които има наранявания, драскотини, липсващи или повредени компоненти като прилежащи механизми, следи от монтаж и демонтаж.
– други предвидени в закона случаи.

Замяна на закупен продукт може да се направи за същия артикул или за други артикули от сайта, както и такива с размер по поръчка. Разликата в цената е за сметка на Клиента. Транспортните разходи за замяна са за сметка на Търговеца.

Връщане на закупена стока без Търговеца да има вина за това е за сметка на Клиента. В случай, че връщането е по вина на Търговеца, то транспортните разходи се покриват от същия.

Възстановяване на заплатени суми става по банкова сметка, предоставена от Клиента. Технологичното време за обработка на върнати продукти е не повече от 5 работни дни.

Формуляр за
отказ / рекламация

2 + 6 = ?