Ревизионни врати


Ревизионната вратичка е детайла, който е неизменна част от Вашата баня, басейн СПА център. Използваме за изработката им алуминиеви профили – хромирани, матови, златисти и тъмен хром, бели или боядисани по RAL., за да постигнем максимална завършеност на Вашата баня.

Имаме многобройни цветови варианти на стъклото като 15 основни, също както и профила, така и стъклото може да бъде боядисано, принтирано или фолирано, тези обработки са издръжливи във влажна среда. Може да изберете и вариант с огледало, което от своя страна може да се матира, за да се изографиса картина или надпис.

Ревизионната вратичка може да се направи изцяло по Ваш размер Размерите могат да са от 120мм. до 2000мм (от 12см до 2 метра). При по-големите размери, препоръчваме в рамката да се вградят две крила за по-добра устойчивост.

За отвори с трудна достъпност и невъзможност за отваряне на крилото, препоръчваме да има и фикс, който да покрива част от мястото (мъртва зона), за да може вратата да се отваря свободно.
И не на последно място трябва да се има превдив, че не е възможно минаването на вода зад вратичката поради високия заден берт на рамката.