Опънати тавани


Това е съвременна строителна технология, която е проектирана по най-високи изисквания и стандарти – идеално гладка повърхност, пригодена да покрие всеки таван или стена. Високото качество на опънати тавани Haydecken гарантира дълготрайност в цветовете, лесно почистване и антистатичност на повърхностите. Те не само прикриват старата износена повърхност – където е имало течове, корозии и други дефекти, но и предотвратяват появата на нови петна, изолират дълготрайно влагата. Материалът, от който са изработени опънатите тавани е биоактивен, което обяснява спазването на високите норми на екологичните изисквания и препоръките за монтирането им както в жилища, така и в болнично медицински заведения. Сферата на приложение на опънатите тавани Haydecken е твърде голяма – търговските центрове, хотели, ресторанти, офиси, зали, заведения .

Опънатите тавани са шумоизолационни, пожароустойчиви, нетоксични и непроницаеми при влага.

Освен високо качество на материала, ние предлагаме и голяма гама от цветове, включваща – мат, гланц, металик, декоративни, текстилни и огледални повърхности. Отговаряме и на най- капризния вкус.

Опънати тавани Haydecken осигурява красиво и сигурно решение за вашия таван. Дългогодишният опит и утвърденото ни име на пазара на опънати тавани, допринесе за усъвършенстването на технологията според вкуса и потребностите на пазара, съобразено с високите цели, по които се водим.

Бърз, лесен и качествен монтаж е едно от предимства ни, за да задоволим нуждите на всеки клиент. Опънатите тавани Haydecken се произвеждат от висококачествен PVC материал. Те са еластични, влагоустойчиви, пожароустойчиви и антитоксични.Монтажът се извършва чисто, безшумно и бързо. Всичко ,свързано с монтирането на таваните е строго индивидуално -според размерите на помещението и изискванията за прикриване на недостатъците на стария таван.

Технологията по извършване на монтажа на опънати тавани Haydecken се извършва от специално обучени кадри. Тя включва няколко стъпки по изпълнението:

9
Минималното отстояние на новия таван от стария е 3 сантиметра
9
Опънатите тавани се монтират върху периферна конструкция
9
Монтажът става посредством загряване
9
Времето за монтиране на опънат таван Haydecken е в зависимост от размерите на помещението и сложността по покриването. Не повече от два часа работа са необходими за един средно голям хол, офис, стая.
9
Важна стъпка е монтирането на осветителни тела, вентилации и други такива. Те са поставят на самостоятелни конструкции, които са с размерите на дадените за вграждане тела. Те се поставят върху основата на тавана като позволяват както външното им вграждане, така също и вътрешно монтиране в самия таван.

Ние предлагаме:

9
консултация, съвети и мнения по дадени проблеми
9
триизмерна визуализация – придобиване на представа как би изглеждало дадено помещение с опънат таван
9
когато искате опънатият таван да е в комбинация с гипсокартон и скрито осветление, ние можем да изпълним цялата конструкция
9
голямото разнообразие от модели, качество на престижни материали, също са важна стъпка в избора ви;
9
гаранция за качество и монтаж, евентуална подмяна на платната след време;
9
доставка и монтаж до всички градове на страната;
9
гаранция прецизност, стил и комфорт