Стъклени тераси


Стъклените системи са най-добрия избор за модерен и функционален балкон (тераса) веранда зимна градина и др. Стъклата са сгъваеми и се прибират в една от посоките. По този начин Вие получавате помещение, което може да се използва ефективно през всички сезони. През хубавите дни имате изцяло отворено помещение.През по-мрачните не се притеснявате от вятър, дъжд, сняг – просто го затворете.

При остъкляване с нашите системи печелите удобство при и изключително красива фасада. Имате голям избор от цветове, като са налични матова и лъскава ауксация, както и боядисани по RAL. Системата перфектно съчетава функционалност и естетика за остъкляването на балкони се използват предимно темперирани стъкла които са издръжливи на удари и Ви осигуряват максимална сигурност. Стъклата могат да бъдат цветни и с орнаменти или с декорация по Ваш избор.

Колкото и да сравняваме дограмата със стъклените системи, не трябва да забравяме, че те са предназначени за различни помещения. Ако искате да имате прозорец, дограмата е вашето решение. Но ако искате да остъклите балкон, тераса, веранда, зимна градина, басейн, навес, вашето решение са стъклените системи.

Стъклените системи може да се монтират във всички форми на балкони – прави, овални, триъгълни и т.н.